Vrijwilligers Limburg Mooiste Noord gezocht

Beste TCA-lid,

Zaterdag 28 september vindt weer het fietsevenement  Limburg Mooiste Noord plaats in Arcen. TCA heeft toegezegd om  tegen een vergoeding per vrijwilliger werkzaamheden te verrichten. De vergoeding komt ten goede aan de clubkas van TCA .Tot nu zijn er te weinig aanmeldingen om aan de toezegging te voldoen. Het bestuur van TCA wil een dringend beroep doen op je deelname.

Dit horen we dan graag van jou. Ook familieleden en vrienden zijn welkom. We zullen in overleg met de vrijwilligers een rooster van de werktaken en tijdstip samen stellen. Het gaat om de finishbar en oversteekplaats Kasteeltuinen.

Aarzel niet en geef je op per mail …..en laten we met zijn allen er weer een mooi evenement van maken net als voorgaande jaren.

Opgave: jrheiter@hotmail.com 

 

 

 

 

Deel via de sociale media: